Menu from Versilia Roof Bar & Restaurant by "UNA cucina"
Check out the menu at Versilia Roof Bar & Restaurant by "UNA cucina" and discover what everyone's craving! Know what to expect when you book a table at Versilia Roof Bar & Restaurant by "UNA cucina": From appetizers to desserts, discover the delicious food awaiting you. You can even peek at the prices, menu highlights and popular dishes from Versilia Roof Bar & Restaurant by "UNA cucina". Mmm we’re getting hungry already…
Check out the menu(s)
Menu highlights
Antipasti
Filetti di Triglia Lardellati, Giardiniera Invernale, Dressing alle Olive Verdi
In Bacon rapped Red Mullet Filets, Winter Vegetables and Green Olive Dressing
Tortino di Lenticchie e Stracciatella di Burrata, Brodetto di Gamberi e Pomodori Confit
Lentils and Burrata Mozzarella Tart, Prawns Broth and confit Tomatoes
Gran Antipasto Toscano. I Salumi (Bazzone, Finocchiona, Lardo di Gombitelli, Mortadella di Cinghiale, Mortadella di Camaiore), i Formaggi (Scoppolato di Pedona, Semi Stagionato e Torre Quadra) con Crostino di Fegatini di Pollo
Selection of Tuscan Cured Meats Cheeses with traditional Chicken Liver Crouton
Petto d' Anatra, Zucca marinata all'Olio EVO. Caramello e Filetti di Agrumi
Orange flavoured Duck Breast, EVO Oli Marinated Pumpkin, Caramel and Citrus Fruit Filets
Pappa di Fagioli all'Uccelletto e Cavolo Nero, Macedonia di Legumi e Pecorino DOP
Tuscan Bran and Kale Soup, Legumes Fruit Salad and Pecorino Cheese DOP
Primi Piatti
Tagliolino di Pasta fresca alla Carbonara di Mare
Home Made Tagliolino with Egg Yolk Sauce and Sea Foods
Riso al Salto con Cavolo Nero e Seppie
Sauteed Rice with Kale and Squids
Paccheri al Peposo, Crema di Fagioli Cannellini
Paccheri Pasta with Tuscan Beef Peposo, Cannellini Beans Cream
Tordelli di Camaiore artigianali con Ragù di Manzo
Artisan Meat Tordelli form Camaiore with Meat Ragout
Bordatino con Frittele di Pecorino
Cabbage and Beans Soup with Pecorino Cheese Pancakes
Secondi Piatti
Ombrina marinata alle Erbe Toscane, Insalata di Patate e Cipolla Salsa Verde e Fagioli Zolfini
Marinated in Herbs Sea Maigre, Potatoes and Onions Salad, Green Sauce and Zolfini Beans
Polpo brasato, Tortino di Patate e Purea di Broccoli
Braised Octopus, Potatoes Cake and Broccoli Purèe
Filetto di Manzo (200gr), Salsa allo Sherry, Funghi alla Soya e Carote
Beef Filet (200gr), Sherry Sauce, Soy Mushrooms and mashed Carrots
Guancia di Filetto brasata al Vin Santo, Castagne e Chips di Tapioca
Braised Veal Cheek, Chestnuts and Tapioca Chips
Torta di Ceci al Rosmarino, Crema di Pomodorini ed Insalata di Cavolo Cappuccio
Rosemary and Chick Peas Tart, Tomato Cream and Savoury Cabbage Salad
If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant
Book a table before they’re gone