Menu from Ad Arte 3.0
Check out the menu at Ad Arte 3.0 and discover what everyone's craving! Know what to expect when you book a table at Ad Arte 3.0: From appetizers to desserts, discover the delicious food awaiting you. You can even peek at the prices, menu highlights and popular dishes from Ad Arte 3.0. Mmm we’re getting hungry already…
Check out the menu(s)
Menu highlights
Chef's Recommendations
Fusion
Base bianca, Fiordilatte Fior d'irpinia, Bocconcini di tonno cotti in acqua e sale, Cipolla rossa caramellata di tropea, Olive, Pomodoro datterino arancione
Tripudio di colori
Pomodoro san marzano dop dell'agro sarnese - nocerino, Bocconcini di bufala campana dop, Pomodoro datterino rosso e giallo, Basilico toscano, Olio evo 100% italiano
Ricordi del passato
Base bianca, Fiordilatte Fior d'irpinia, Prosciutto crudo pepato fior di Fesa, Burratina Pugliese, Mostarda di fichi Mantovana, Basilico toscano, Olio evo 100% italiano
Desserts
Dolci della pasticceria Campana
Da € 4 a € 6
If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant
Book a table before they’re gone