Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Bologna
City Centre
Antica Osteria Le Mura
Antica Osteria Le Mura Menu

Antica Osteria Le Mura

Emilian, Italian, American, European

Dishes priced around14€

Photo of restaurant Antica Osteria Le Mura in City Centre, Bologna

Fast and free booking for:

Menu from Antica Osteria Le Mura

Check out the menu at Antica Osteria Le Mura and discover what everyone's craving! Know what to expect when you book a table at Antica Osteria Le Mura: From appetizers to desserts, discover the delicious food awaiting you. You can even peek at the prices, menu highlights and popular dishes from Antica Osteria Le Mura. Mmm we’re getting hungry already…

Check out the menu(s)

Menu highlights

Includes dishes that are:

Vegan

Vegetarian

2496D586-2ACF-41D3-B35A-57ECED744716

Antipasti

Selezione di salumi emiliani (mortadella, salame rosa e salame gentile di Villani - pancetta stagionata e coppa estiva di Mora Romagnola di Zivieri - Parmigiano Reggiano 30 mesi "vacche rosse")

Charcuterie, Mortadella, “salame rosa” and “salame gentile” from Villani, seasoned pancetta and “coppa estiva” of Mora Romagnola pigs from Zivieri butchery, Parmigiano Reggiano DOP cheese 30 months aged “vacca rossa”.

11,00€
Flan di cavolfiore (fonduta di formaggio di fossa e noce moscata, crumble di noci e capperi)

7,00€
Tartare di capriolo (Tartare di capriolo,marmellata di cipolle rosse di Medicina.slow food insalatina di cavolo cromatico e polvere di capperi)

10,00€
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Mains

Tortellini in brodo

Traditional stuffing, capon stock.

12,00€
Spaghetto Cavalieri (Spaghetti Benedetto Cavalieri, su crema di sedano rapa e soia, tartufi di mare, finocchietto e katsuobushi)

12,00€
Risotto alle cime di rapa (Riso carnaroli del delta del Po, cime di rapa, burro al mandarino, mousse di robiola, liquirizia e gel di mandarino)

10,00€
Guancetta di maiale al sangiovese (verdurine di stagione confit)

Pork cheek, confit vegetables.

14,00€
Il baccalà dell'Adriatico (baccalà al latte, carciofi in olio cottura al profumo di menta, crema al topinambur e polvere di arance)

Cod, Jerusalem artichokes, artichokes and orange powder.

17,00€
Il filetto delle Mura (filetto di maiale affumicato, salsa all'aglio nero, bietoline, verza e castagne)

Tenderloin “Mora Romagnola” pork, black garlic sauce and baby beets.

17,00€

If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant

Book a table before they’re gone

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.