Menu from Arcano T4 Restaurant & Music
Browse the menu highlights at Arcano T4 Restaurant & Music and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at Arcano T4 Restaurant & Music. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...
Menu highlights
Secondi Piatti
POLPO DEL MEDITERRANEO PIASTRATO
con caviale di melanzana, rucola selvatica e salsa Greca Grilled Mediterranean octopus with aubergine caviar, wild rocket and Greek sauce
FILETTO DI MAIALINO NERO DI NEBRODI
con cremoso di pecorino Toscano, miele e pesca flambè Nebrodi black pork fillet with creamy Tuscan pecorino cheese, honey and flambéed peach
FRITTURA
Calamari, mazzancolle, spaghetti di zucchine con maionese aromatizzata allo zenzero Mixed fried: calamari, prawns, courgette spaghetti with ginger-flavoured mayonnaise
Antipasti
SINFONIA DI MARE x 2
Plateu di crudi: ostriche, sashimi di tonno, sashimi di salmone Red King, scampi irlandesi, gambero rosso di Mazara, calamari marinati Raw plateau: oysters, tuna sashimi, Red King salmon sashimi, Irish scampi, Mazara red prawn, marinated calamari
TRIS DI CARPACCI TONNO, SALMONE, OMBRINA
con le sue salse (salsa mediterranea, maionese all'ananas, maionese bianca aromatizzata all'aneto) trio of carpaccio: tuna, salmon, croaker fish, with its sauces (Mediterranean sauce, pineapple mayonnaise, white mayonnaise flavored with dill)
TARTARE DI FASSONA PIEMONTESE
con olio e limone, scalogno marinato, acciughe del Cantabrico e capperi di Pantelleria (tuorlo uovo a richiesta) Piedmont Fassona Tartare with oil and lemon, marinated shallots, Cantabrian anchovies and Pantelleria capers (egg yolk on request)
TIEPIDO DI MARE
con olio al lime Warm seafood with lime oil
CATALANA DI GAMBERO ARGENTINO
con pomodorino Camone, cipolla rossa di Tropea, salsa Catalana e olio al limone Argentinian red prawn catalan sauce with Camone cherry tomatoes, red Tropea onion, Catalan sauce and lemon oil
VITELLO TONNATO DEL T4
T4's veal with tuna sauce CHEF EXECUTIVE MR. PIERNICOLA SPALETRA 2024
Mains
SPAGHETTONI CACIO & PEPE
Premiato pastificio di Gragnano con cubettata di gamberi rossi di Mazara del Vallo marinati Spaghettoni with cheese and pepper from the Premiato pasta factory in Gragnano with diced red prawns of Mazara del Vallo marinated
RISOTTO ALLA MILANESE CON COLATA DI MIDOLLO
Milanese risotto with marrow sauce
RISOTTO SCAMPI E CHAMPAGNE
"Riso Gran riserva Arcano" Arcano reserve risotto with scampi and champagne
If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant
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