Menu from Corte dei Trulli Alberobello
Check out the menu at Corte dei Trulli Alberobello and discover what everyone's craving! Know what to expect when you book a table at Corte dei Trulli Alberobello: From appetizers to desserts, discover the delicious food awaiting you. You can even peek at the prices, menu highlights and popular dishes from Corte dei Trulli Alberobello. Mmm we’re getting hungry already…
Check out the menu(s)
Menu highlights
Antipasti
POLPO LACCATO ALLA SALSA BARBECUE
su crema di patate allo zafferano e polvere di olive* LACQUERED OCTOPUS WITH BARBECUE SAUCE on potato cream with saffron and olives powder*
GRAN TAGLIERE DI SALUMI E FORMAGGI accompagnato da chutney (confetture)
LARGE CHOPPING BOARD OF CURED MEATS AND CHEESES accompanied by chutney (jams)
TARTARE DI TONNO PINNA GIALLA, LIME E PEPE ROSA
con mandorle tostate e olio al basilico* YELLOW FIN TUNA TARTARE with lime and pink pepper
Mains
ORECCHIETTE ALLE CIME DI RAPE servite con mollica soffritta e profumata
ORECCHIETTE WITH TURNIP TOPS served with fried and fragrant breadcrumbs
FUSILLONE AL POMODORINO ROSSO INFORNATO
con pesto di rucola servito con fonduta di caciocavallo pugliese e tartare di tonno rosso FUSILLONE WITH BAKED RED TOMATO with rocket pesto served with Apulian caciocavallo sauce and red tuna tartare
FAGOTTINO RIPIENO AI CROSTACEI
con datterino giallo semi dry, servito con gambero rosso in purezza FAGOTTINO PASTA STUFFED WITH CRUSTACEANS with semi-dry yellow datterino tomatoes, served with raw and prawn *
TAGLIATA DI TONNO PINNA GIALLA
con porro fritto servito con salsa ponzu SLICED YELLOW FIN TUNA with fried leek served with ponzu sauce
TAGLIATA DI MANZO con rucola, scaglie di grana e pomodorini
SLICED BEEF with rocket, parmesan flakes and cherry tomatoes
FILETTO DI MANZO GRIGLIATO servito con salsa ai funghi porcini e patate novelle al forno
GRILLED BEEF FILLET served with porcini mushrooms sauce and baby potatoes
Desserts
TIRAMISÙ
CREMOSO AL PISTACCHIO
PISTACHIO CREAMY
DESSERT DEL GIORNO
DESSERT OF THE DAY
If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant
Book a table before they’re gone