Menu from Ristorante Crispi 19
Check out the menu at Ristorante Crispi 19 and discover what everyone's craving! Know what to expect when you book a table at Ristorante Crispi 19: From appetizers to desserts, discover the delicious food awaiting you. You can even peek at the prices, menu highlights and popular dishes from Ristorante Crispi 19. Mmm we’re getting hungry already…
Check out the menu(s)
Menu highlights
Antipasti
Composizione di Quaglia, Foies Gras e Cardoncelli
Composition of Quail, Foie Gras and “Cardoncelli” mushrooms
Zuppetta di Moscardini stufati con Molluschi e crostini di Pane Casareccio al Porro
Soup of Litte Octopus and Mussels with Leek flavored Bread Croutons
Orata in foglia di Lattuga di Mare e Sfera di Polpo
Sea Bream low temperature with Seaweed, Clementine Sauce and Sphere of Octopus
Specials
Filetto di Tonno Siciliano Steccato al foies Gras in Costa di Pistacchio, Aceto Balsamico Tradizionale di Modena.€
Sicilian Red Tuna filled with Foie Gras, Pistachio Crust and Traditional Balsamic Vinegar of Modena
Turbante di Rombo, Gamberoni e Asparagi
Turbot Fish Prawns and Asparagus with Composition of Scallop
Astice alla griglia , al vapore , alla Catalana
Lobster , Catalana Style , Grilled or Steamed
Set Menu
Degustazione Pesce
-orata a bassa temperatura in foglia di lattuga di mare, tartare di branzino e cetriolo al gin, sfera di polpo e peperoni cruschi -raviolo fumè di spigola e pomodoro confit -Tonno* in crosta di Pistacchi e Sesamo , Crema di Cavolfiore -Cannolo Siciliano con Riduzione di Cioccolato al Rum A persona min 2 persone
Degustazione Carne
-Uovo 65° , Nuvola di Carbonara , Verdure al Burro e Crumble di Olive -Agnolotti al Brasato , Gorgonzola, Clorofilla di Cime di Rapa e Parmigiano -Vitello in Tre cotture, Brasato alla Birra, Bassa Temperatura con Spuma di Melanzane e Crumble di Frutta Secca, Al Forno -Delizia Calda al Cioccolato Fondente e Gelato alla Vaniglia A persona, min 2 persone
Mains
Linguine al sugo di astice
Linguine with Lobster sauce
Panzerotti alla Guancia di Vitello , Clorofilla di Cime di Rapa e Parmigiano
Braised Homemade pasta “Panzerotti”, Gorgonzola Souce, Green Turnip Chlorophyll and Slice of Parmigian Cheese
Scialatielli al Basilico con ragù di Orata e Porcini su crema di Zucca Invernale
Homemade pasta “Scialatielli” flavored with Basil in a sauce of Sea Bream, Porcini Mushrooms and hot Pumpkin cream
If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant
Book a table before they’re gone