Reviews of Il Guscio (11)
Read what people think about Il Guscio. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Il Guscio before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Il Guscio and book a table with confidence!
11 reviews
11 reviews
- Most recent
- Highest rated
- Lowest rated
Restaurant was fantastic, food and service was excellent. All good but they had no record of our booking via quandoo so will book direct next time
The restaurant is clean and casual. The food was great but the server not very friendly! Over all very delicious food and we enjoyed everything.
AMBIENTE MOLTO CARINO. MENù CURATO CON BUONA SCELTA DI PIATTI IN TUTTI I SETTORI. PERSONALE GENTILE E SERVIZIO RAPIDO. RAPPORTO QUALITA'/PREZZO EQUO. LOCALE DA CONSIGLIARE E RITORNARCI.
A great place away from the big groups. Food was wonderful, the house wines were also enjoyed. Be sure to make a reservation unless you are going very early in the evening.
Buona esperienza nel complesso, buona cucina, buone materie prime, personale cortese, tempi d'attesa più che ragionevoli, ottima scelta di vini, servizio accurato, locale accogliente anche se un po' piccolo
Great pasta, especially the cacio e pepe. Nice enviroment in a upcoming area. The staff was very kind and it is a value for money restaurant!
Posto molto curato e carino. Ambiente piacevole e camerieri molto gentili. Cibo e vino di ottima qualità. Lo consiglio vivamente. I dolci sono spettacolari. Andateci!!!
Such great food and service and atmosphere! The poached egg with black truffle and Parmesan was amazing! Absolutely loved everything! Can't wait to go again when we next visit Florence!
Buon ristorante di carne e pesce. Io e mio marito abbiamo mangiato il pesce con una buona bottiglia di bianco friulano..ottima cena... ..personale e proprietario cortesi...prezzi in linea con la qualità del cibo e servizio offerti...buon rapporto qualità prezzo...
Siamo stati subito indirizzati al nostro tavolo. Abbiamo mangiato un ottimo risotto agli aspargi e tartufo e i pici al pecorino di fossa. Poi due di noi hano preso la tartare di tonno e la tartare di filetto. Il tutto accompagnato da un ottimo Chianti doc di Badia di Coltibuono. La cena è finita con un gelato di crema e meringa in cioccolata calda. Il servizio eccellente per gentilezza e velocità. Valutazione complessiva molto positiva. L'unica critica, fatta da uno di noi esperto di acque, è sull'uso dell'acqua microfiltrata che può dare sorprese non positive se la manutenzione dell'apparato non è fatta in modo molto serio. naturalmente non c'è modo di sapere prima se questo è il caso.
Excellent dining experience. I would highly recommend. This restaurant was recommended by our tour guide who lives in this neighborhood. Appetizers, pasta and wine were excellent and priced play very reasonably.