Menu from L'Emiliano Bar & Restaurant by "UNA cucina"
Check out the menu at L'Emiliano Bar & Restaurant by "UNA cucina" and discover what everyone's craving! Know what to expect when you book a table at L'Emiliano Bar & Restaurant by "UNA cucina": From appetizers to desserts, discover the delicious food awaiting you. You can even peek at the prices, menu highlights and popular dishes from L'Emiliano Bar & Restaurant by "UNA cucina". Mmm we’re getting hungry already…
Menu highlights
Antipasti
Tartare vegana di pomodorini secchi e dressing alle carote e lime
vegan sundried tomato tartare with carrot and lime dressing
Sformatino di squacquerone con involtini croccanti di prosciutto di Parma e ristretto di aceto balsamico di Modena
squacquerone flan with crispy Parma ham rolls and Modena balsamic vinegar reduction
Uovo in purgatorio e insalatina di verza e carote con cipollotto croccante e fonduta di parmigiano
Poached egg on lightly spicy tomato sauce with savoy cabbage and carrot salad and crispy spring onion with parmesan fondue
Polpette di baccalà* dorate su vellutata di cavolo rosso con la sua insalatina condita con vinaigrette all’aceto di lamponi
Breaded and fried codfish balls* on red cabbage cream with its salad dressed with raspberry vinegar vinaigrette
Crema di pappa al pomodoro tiepida con catalana di gamberi
Warm tomato and bread cream with prawns
Primi Piatti
Raviolo fatto in casa farcito con raveggiolo e ortiche al burro nocciola e salvia con filetti di mandorla croccante
Homemade Ravioli stuffed with fresh cow cheese and nettles with hazelnut butter and sage with crunchy almond fillets
Fusillone di semola mantecato con crema di broccoli e pecorino romano
Fusillone pasta with cream of broccoli and strong sheep's cheese
Tortellini tradizionali in brodo di carne
Traditional tortellini in meat broth
Risotto con cime di rapa e salsiccia di Bra con crumble al peperoncino
Risotto creamed with turnip tops and sausage and hot red pepper crumble
Tagliolini rossi fatti in casa con seppie in bianco profumate al lime
Home made red tagliolini with cuttlefish in white sauce flavoured with lime
Pasta mista crema di fagioli e cozze
Mixed pasta with cream of beans and mussels
Secondi Piatti
Terrina di zucca gialla con cicoria saltata leggermente piccante
Yellow pumpkin terrine with slightly spicy sautéed chicory
Guancia di manzo cotta a bassa temperatura al sangiovese con patate “Hasselback”
Low temperature cooked beef cheek stewed in red wine with spiced potatoes baked in butter
Tagliata di controfiletto di manzo alla piastra con rucola e scaglie di Grana Padano
Grilled sirloin steak with rocket and Grana Padano cheese flakes
Pancia di maialino all’orientale con verdure speziate e sformatino di polenta
Oriental-style pork belly with spiced vegetables and polenta flan
Rollè di salmone dorato con scarola croccante saltata alla soia
Roast breaded salmon roll with crispy escarole sautéed in soy
Desserts
Mousse al pistacchio con “terra” al cioccolato al fondente
Pistachio mousse with dark chocolate crumble
La nostra rivisitazione della classica Zuppa inglese
Our version of trifle
Bavarese al cioccolato bianco e gelee al mandarino
Bavarian cream with white chocolate and mandarin gelee
Meringata ai frutti rossi
Red berry meringue
Tortino al cioccolato in due consistenze
Meringata ai frutti rossi
Tagliata di frutta fresca
Sliced fresh fruit
If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant
Book a table before they’re gone