Menu from Nab Firenze
Check out the menu at Nab Firenze and discover what everyone's craving! Know what to expect when you book a table at Nab Firenze: From appetizers to desserts, discover the delicious food awaiting you. You can even peek at the prices, menu highlights and popular dishes from Nab Firenze. Mmm we’re getting hungry already…
Check out the menu(s)
Menu highlights
Includes dishes that are:
Vegan
Vegetarian
Breakfast
Croissant Nutella/crema/marmellata/pistacchio
(croissant with cream, nutella, jam or pistachio)
Pane tostato con burro e marmellata
(Tosted bread, butter and jam)
Uova strapazzate con bacon
(Scambled eggs and bacon)
Salads
CESAR
Insalata, pollo, crostini di pane, Grana e salsa Cipriani (Salad, chicken, croutons, grana cheese and cipriani sauce)
GRECA
Insalata, feta, olive, pomodori e origano (Salad, feta cheese, olives, tomatoes and oregano)
Nostromo
Insalata, pomodori, olive, tonno, alici, capperi (Salad, tomatoes, olives, tuna, anchovies and cappers)
Burgers
ABIGAILLE
Hamburger al piatto con formaggio, cipolla caramellata, insalata mista e patate fritte Hamburger without bread with cheese, caramelized onion, mixed salad and french fries
FENENA
Burger con crema di parmigiano, pepe nero e patate fritte Burger served with Parmesan cream with black pepper and french fries
ISMAELE
Burger con uovo al tegamino, crema di tartufo, verdure grigliate e patate fritte Burger served with fried egg, truffle cream, grilled vegetables and french fries
ABDALLO
Burger con salsa bbq, insalata, pomodori, bacon, formaggio e cipolla con patate fritte Burger with bbq sauce, sauce, salad, tomatos, bacon, cheese and caramelized onion, salad, bacon and french fries
OTELLO
Pane al carbone, insalata, crema di carciofi, zucchine, uovo in camicia e patate fritte Carbon bread, salad, artichoke cream, zucchini, soft-boiled egg and french fries
Dishes
TAGLIERE TOSCANO
Pecorino DOP, prosciutto Crudo, salame Toscano, Finocchiona, bruschetta ai pomodorini (Tuscan salami, finocchiona, ham, bruschetta with tomatoes and pecorino cheese)
TAGLIERE VEGETARIANO
Verdure grigliate, bruschetta ai pomodorini, bruschetta al paté di olive, bruschetta con crema di carci- ofi, mozzarella (Grilled vegetables, bruschetta with tomatoes, bruschetta with olive paté, bruschetta with artichoke pàté and mozzarella)
TAGLIERE NAB (x 2 persone / for two people)
Prosciutto crudo, bruschetta ai pomodori datterino, mozzarella di bufala campana DOP, pecorino toscano DOP (Tuscan ham, bruschetta with tomatoes, buffalo mozzarella and tuscan pecorino DOP)
Mains
SPAGHETTI ALLA CARBONARA
(Spaghetti, egg, cheer lard and Grana cheese)
PASTA FRESCA ALLA CARRETTIERA
Pomodoro con spolverata di pecorino di Pienza (Fresh pasta with spicy tomato sauce and Percorino cheese)
TAGLIATA DI POLLO
Con rucola, grana e glassa di balsamico (Grilled chicken with rucola, Grana and balsamic vinegar)
Beverages
Cioccolata calda (Hot Chocolate)
Té caldo (Hot Tea)
Caffè americano (american coffee)
Prosecco Valdobbiadene Mill.Conca D'Oro Extra Dry
6 euro calice / 25 euro bottiglia
Franciacorta Sparviere Extra Brut
100% Chardonnay 8 euro calice / 40 euro bottiglia
Franciacorta Bellavista
Alma Brut (Lombardia ) 80 % Chardonnay 20% Pinot Nero
Vermentino di Bolgheri Ferrari
(Toscana)100% Vermentino
Vermentino Micante Maremma Alta
(Toscana) 100% Vermentino 7 euro calice
Passerina Jaia Fontezoppa
(Marche) 100% Passerina
Rosato Gaudium Mormoraia
(Toscana) 34% Syrah 33% Merlot 33% Sangiovese 7 euro calice
Rosato Pinosè Kurtatsch
(Toscana) 100% Pinot Nero
Chianti Rufina Marchesi Gondi
(Toscana) Sangiovese, Canaiolo e Colorino 6 euro calice
Chianti Classico Castello di Radda
(Toscana) 90% Sangiovese 10% Colorino e Canaiolo
Rosso di MontalcinoCamponuovo La Gerla Aisna
(Toscana) 100% Sangiovese Grosso
Forst Kronen(5,2%)
4€ (Small) 6€ (Medium)
Forst Sixtus(6,5%)
4€ (Small) 6€ (Medium)
Leffe Blonde (6,6%)
33 cl
Goose IPA (5,9%)
35.5 cl
Cocktails
Citrus 75
(London Dry Gin, Codiale di Arancia, Sciroppo di zucchero, Limone, Prosecco extra dry)
Nab Collins
s (Bankes London dry Gin, Sciroppo di Lychee, Limone, Bitter al Lavander, Tante Bolle)
Ever Rose
(Star of Bombay Gin, Pompelmo rosa, Lime, Ginger Beer, Menta)
If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant
Book a table before they’re gone