Menu from Raya Restaurant
Check out the menu at Raya Restaurant and discover what everyone's craving! Know what to expect when you book a table at Raya Restaurant: From appetizers to desserts, discover the delicious food awaiting you. You can even peek at the prices, menu highlights and popular dishes from Raya Restaurant. Mmm we’re getting hungry already…
Check out the menu(s)
Menu highlights
Antipasti
Sarde alla Beccafico
sardines Sicilian Style
Carpaccio di manzo razza Piemontese. Misticanza, Piacentino Ennese, salsa all'uovo
Piemontese meat carpaccio, baby salad, Piacentino Ennese cheese, egg sauce
Crudo di Mare
mixed row fish and seashell of the day
Primi Piatti
Paccheri alla "Vecchia Taormina". Mandorle tostate, ricotta salata
"Vecchia Taormina" home made paccheri. mixed vegetable sauce, crunchy almonds, ricotta cheese
Tagliolini al ragù di coniglio alla cacciatora. Ricotta liquida, timo
home made tagliolini, rabbit ragù sauce, ricotta cheese gel, thyme
Ravioli ripieni di cernia. vellutata di zucchine, crema di gamberi, pomodorini confit
home made Grouper Ravioli, zucchini cream, shrimps sauce, tomato confit
Secondi Piatti
Frittura di calamari, pesce e verdure di stagione pastellate
fried squid, fish and seasonal vegetables
Trancio di pesce del nostro mare. Vellutata di topinambur, crumble di mandorle al sale affumicato (150gr)
fish of the day fillet, Jerusalem artichoke cream, smokes salted almond crumble
Carrè di agnello irlandese "Nature's Meadow" cotto a bassa temperatura in crosta all'erbette, cenere di cipolla
Ireland's "Nature's Meadow" slow cooked rack of lamb in erbs crust, Sicilian onion ash
Desserts
Cannoli con ricotta di pecora, scaglie di cioccolato di Modica, frutta candita, pistacchio di Bronte
cannoli filled with ricotta cheese, modica chocolate flakes, candied fruit and Bronte pistacchio
Creme Brulé, frutti di bosco
creme brulé, berries
Frolla di mandorle, crema di chantilly, salsa alla fragola
almond tart, chantilly cream, strawberry sauce
If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant
Book a table before they’re gone