Menu from Ristorante Corallo Sorrento
Check out the menu at Ristorante Corallo Sorrento and discover what everyone's craving! Know what to expect when you book a table at Ristorante Corallo Sorrento: From appetizers to desserts, discover the delicious food awaiting you. You can even peek at the prices, menu highlights and popular dishes from Ristorante Corallo Sorrento. Mmm we’re getting hungry already…
Check out the menu(s)
Menu highlights
Antipasti
Tagliatelle di seppie su crema di piselli, mela Annurca e crostino all’origano
Cuttlefish stripes, green peas sauce, apple and oregano croutons
Polpo scottato con pomodorini gialli, olive taggiasche e misticanza
Seared octopus, yellow tomatoes, olives on a bed of wild lettuce
Cannolo croccante con tonno rosso, su crema di zucchine e provola con nocciole tostate
Bluefin tuna crispy rolls, served with courgette sauce and smoked cheese with toasted hazelnuts
Crema di fave con cozze, finocchietto, briciole di taralli di Agerola e scorzette di arancia candita
Mussels with broad beans cream, with fennel, crispy crumbs and candied orange peel
Mains
Vesuviotti con julienne di seppie, vongole e zucchine
Vesuviotti “pasta” with clams, cuttlefish and courgettes
Speghettoni di Gragnano con alici, colatura e salsa di broccoletti
Spaghettoni pasta with anchovies, broccoli sauce and crispy bread
Ravioli verdi ripieni di branzino e patate in salsa di pomodorini del Piennolo
Homemade green ravioli, filled with seabass and potatoes, served with cherry tomatoes sauce
Ricciola in crosta di pistacchio con crema di zucca, arancia e pepe rosa
Crusted yellowtail with pistachio, pumpkin sauce, orange and pink pepper
Tagliata di pesce spada con scarola riccia, pomodori secchi e noci di Sorrento
Grilled swordfish, with endive, dried tomatoes and Sorrento walnuts
Grigliata di pescato del giorno, calamari e gamberoni su misticanza di verdure e cremoso al limone
Grilled fish of the day, king prawns and calamari, with vegetables and lemon creamy
Pappardelle al nero di seppia, con salsa al pecorino, tartufi di mare e basilico
Homemade black pappardelle with squid ink, Venus clams, pecorino cheese sauce and fresh basil
Filetto di manzo al miele, con spinaci e olio alla menta
Seared beef fillet with honey, spinach and mint scented oil
Desserts
Crostatina con crema al limoncello e mosaico di frutta
Limoncello pie with fresh fruit
Éclair al caramello con crema alla vaniglia bourbon e pera
Caramel éclair filled vanilla cream, bourbon and pear
Cheese-cake ai frutti di bosco con salsa al vino rosso e yogurt
Berries cheese cake, with red wine sauce and yogurt
Millefoglie di cioccolata fondente con crema al mascarpone, fragole e menta
Dark chocolate mille-feuille, with mascarpone cream, strawberries and mint
Tiramisù al caffè con pralinato al gianduia e biscotto sablé
Coffee tiramisu with gianduja praline and biscuit
If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant
Book a table before they’re gone