Menu from Ri.Trovi
Check out the menu at Ri.Trovi and discover what everyone's craving! Know what to expect when you book a table at Ri.Trovi: From appetizers to desserts, discover the delicious food awaiting you. You can even peek at the prices, menu highlights and popular dishes from Ri.Trovi. Mmm we’re getting hungry already…
Check out the menu(s)
Menu highlights
Antipasti
Crema di cicerchia con verdure autunnali e crostini
Cream of chickling vetch with autumn vegetables and croutons
Flan di carota su fonduta al gorgonzola e porro croccante
Carrot flan on gorgonzola fondue and crunchy leek
Salmone marinato 48 ore su insalata di finocchio, ananas, oliva taggiasca, ravanelli con vinaigrette alla senape e wasabi
Salmon marinated for 48 hours on a salad of fennel, pineapple, taggiasca olive, radishes with mustard vinaigrette and wasabi
Primi Piatti
Passatina di borlotti con gamberi e cipolla all’aceto
Borlotti bean puree with prawns and onion in vinegar
Gnocchi di zucca, burro e salvia, zest di limone e ricotta affumicata
Pumpkin gnocchi, butter and sage, lemon zest and smoked ricotta cheese
Bigoli al ragù di anatra e cardoncelli
Bigoli with duck and cardoncelli ragu
Secondi Piatti
Brasato di guancia di maiale al vino rosso, purea di topinambur e chiodini
Braised pork cheek with red wine, Jerusalem artichoke puree and baby mushrooms
Tentacolo di polpo piastrato al rosmarino con crema di patate, cime di rapa
Octopus tentacle plated with rosemary and potato cream and turnip greens
Cartoccio di tomino con verdure di stagione, polenta fritta
Cartoccio di tomino with seasonal vegetables, fried polenta
Desserts
Tortino al cioccolato dal cuore morbido con zabaione e pere al vino rosso
Chocolate cake with a soft center with zabaglione and pears in red wine
Crumble a cacao, namelaka al cioccolato bianco e coulis di lamponi
Cocoa crumble, white chocolate namelaka and raspberry coulis
Crema catalana con polvere di liquirizia
Catalan cream with licorice powder
If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant
Book a table before they’re gone