Reviews of Sà Pischera (13)
Read what people think about Sà Pischera. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Sà Pischera before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Sà Pischera and book a table with confidence!
13 reviews
13 reviews
- Most recent
- Highest rated
- Lowest rated
I reserved a table so there was no wait. Service was efficient and polite. The food was delicious I had the octopus salad which was tender and very flavorful, the seafood fregula was sublime ( prepare to get your fingers messy. Nice atmosphere, all I all a very pleasant experience. Would definitely recommend and return.
Il mio ristorante preferito a Cagliari, sempre all'altezza delle aspettative, prodotti freschissimi, ottimo rapporto qualità prezzo, personale gentile, grande Stefano.
Posto buono e pesce di qualità. Ma manca un tocco in più per le cinque stelle. Cmq molto raccomandato
Ottimo ristorante piatti ben realizzati e servizio impeccabile.Prezzi adeguati alla qualità.
Locale accogliente, personale disponibile e preparato. Pesce fresco. Brevi i tempi di attesa
Locale piacevole ed accogliente, buona cucina e servizio ineccepibile. Bravi!
Gutes Esse, schönes Ambiente, netter Chef, angenehmes Publikum, faire Preise
Non potevamo scegliere meglio. Cibi freschissimi, cucina curata, buon servizio. Ci è piaciuta molto anche la disponibilità del titolare. Bravi!
unfortunately far from enjoyable. Despite the numerous positive reviews, the food utterly failed to impress. The portion sizes were a major letdown. For the price paid, the servings were minuscule. The shrimp, in particular, were a joke: tiny and lacking any real flavor. The side dishes, which had to be ordered separately from the main course, were absolutely dreadful. The overcooked potatoes were completely bland, and the grilled vegetables were just inedible. The side salad was the final straw: a sad mix of limp iceberg lettuce and a few lonely tomato slices. Simply disappointing. Even the bread was a letdown. It was old and hard. Overall Not what one would expect from a restaurant with such glowing reviews. I cannot recommend this restaurant at all.
Una cena fantastica dall’antipasto al dolce. Come antipasto abbiamo preso le cozze fritte che erano fantastiche e le alici del Cantabrico che non deludono mai. Come primi: linguine al ragù di triglie e spaghetti neri di seppia con gamberi e pomodorini, entrambi davvero speciali e pieni di sapore. E per finire le Sebadas che erano divine. Il tutto accompagnato da una splendida bolla Sarda. Il proprietario molto gentile e sempre presente in sala il che va davvero apprezzato. Grazie per la fantastica cena, torneremo sicuramente.
Locale carino Cibo ni: ostriche ok, verdure grigliate sembravano fritte, calamaro da pulire meglio Personale: un po' di attesa anche se locale quasi vuoto
Servizio lento, personale scortese Buoni solo i primi, resto scarso
Très bon mais un peu cher ! Beau décor !