Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Turin
City Centre
Stefano Fanti - al Ristorante Circolo dei Lettori
Stefano Fanti - al Ristorante Circolo dei Lettori Menu

Stefano Fanti - al Ristorante Circolo dei Lettori

Photo of restaurant Stefano Fanti - al Ristorante Circolo dei Lettori in City Centre, Turin
Stefano Fanti - al Ristorante Circolo dei Lettori is not bookable via Quandoo. To make a reservation, contact the restaurant using the details below.

Menu from Stefano Fanti - al Ristorante Circolo dei Lettori

Check out the menu at Stefano Fanti - al Ristorante Circolo dei Lettori and discover what everyone's craving! Know what to expect when you book a table at Stefano Fanti - al Ristorante Circolo dei Lettori: From appetizers to desserts, discover the delicious food awaiting you. You can even peek at the prices, menu highlights and popular dishes from Stefano Fanti - al Ristorante Circolo dei Lettori. Mmm we’re getting hungry already…

Check out the menu(s)

Menu highlights

Includes dishes that are:

Gluten-free

Vegetarian

2496D586-2ACF-41D3-B35A-57ECED744716

Antipasti

Le lumache nel guscio alla piemontese

Snails in its shell cooked in piedmont style

Quaglia disossata e farcita di foie gras, crema di fave e Seirass del fen

Quail stuffed with foie gras, broad beans cream, Seirass del fen cheese

I Tre assaggi della tradizione:

Cruda di vitello al coltello, il magatello di sanato con la salsa Monferrina e la giardiniera, uovo cotto nel guscio, asparagi di Santena e fusione di Plaisentif. Fassone veal tartare, pink calf with Monferrina tuna sauce, egg poached in its shell Plaisentif cheese cream and asparagus

31CA78D5-C09A-4F44-A73F-187385966112

Chef's Recommendations

Menu Degustazione "SETTE ASSAGGI"

(Servito esclusivamente per tutto il tavolo) - con 4 o 6 calici di Vino in abbinamento

B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

I “plin” della tradizione al tovagliolo

Hand-sealed traditional Piedmontese agnolotti stuffed with beef and pork

Tajarin in carbonara di asparagi

Tajarin pasta, asparagus carbonara

Carnaroli degli Aironi, polpa di limone, rosmarino, zenzero, pescatrice croccante (minimo 2 persone)

Carnaroli rice, lemon, rosemary, ginger and crispy monkfish (minimum 2 people)

A9A7D195-14AE-4C62-89ED-6A21E78E39F9

Specials

Tournedos di vitello detto alla “Rossini”

Veal tenderloin, port wine sauce, black truffle and foie gras

Rombo, crema al pesto di basilico, fagiolini e patate

Turbot, basil pesto sauce, potatoes and green beans

La “mia” Finanziera

ypical Piedmontese stew of sweetbreads, bone marrow, cockscomb, veal testicles, pork sausage and mushrooms

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.