Menu from Stefano Fanti - al Ristorante Circolo dei Lettori
Check out the menu at Stefano Fanti - al Ristorante Circolo dei Lettori and discover what everyone's craving! Know what to expect when you book a table at Stefano Fanti - al Ristorante Circolo dei Lettori: From appetizers to desserts, discover the delicious food awaiting you. You can even peek at the prices, menu highlights and popular dishes from Stefano Fanti - al Ristorante Circolo dei Lettori. Mmm we’re getting hungry already…
Check out the menu(s)
Menu highlights
Includes dishes that are:
Gluten-free
Vegetarian
Antipasti
Le lumache nel guscio alla piemontese
Snails in its shell cooked in piedmont style
Quaglia disossata e farcita di foie gras, crema di fave e Seirass del fen
Quail stuffed with foie gras, broad beans cream, Seirass del fen cheese
I Tre assaggi della tradizione:
Cruda di vitello al coltello, il magatello di sanato con la salsa Monferrina e la giardiniera, uovo cotto nel guscio, asparagi di Santena e fusione di Plaisentif. Fassone veal tartare, pink calf with Monferrina tuna sauce, egg poached in its shell Plaisentif cheese cream and asparagus
Chef's Recommendations
Menu Degustazione "SETTE ASSAGGI"
(Servito esclusivamente per tutto il tavolo) - con 4 o 6 calici di Vino in abbinamento
I “plin” della tradizione al tovagliolo
Hand-sealed traditional Piedmontese agnolotti stuffed with beef and pork
Tajarin in carbonara di asparagi
Tajarin pasta, asparagus carbonara
Carnaroli degli Aironi, polpa di limone, rosmarino, zenzero, pescatrice croccante (minimo 2 persone)
Carnaroli rice, lemon, rosemary, ginger and crispy monkfish (minimum 2 people)
Specials
Tournedos di vitello detto alla “Rossini”
Veal tenderloin, port wine sauce, black truffle and foie gras
Rombo, crema al pesto di basilico, fagiolini e patate
Turbot, basil pesto sauce, potatoes and green beans
La “mia” Finanziera
ypical Piedmontese stew of sweetbreads, bone marrow, cockscomb, veal testicles, pork sausage and mushrooms