Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Genoa
Molo
TaiG
TaiG Menu

TaiG

Italian

Dishes priced around17€

6/6

2 reviews

Photo of restaurant TaiG in Molo, Genoa
TaiG is not bookable via Quandoo. To make a reservation, contact the restaurant using the details below.

Menu from TaiG

Check out the menu at TaiG and discover what everyone's craving! Know what to expect when you book a table at TaiG: From appetizers to desserts, discover the delicious food awaiting you. You can even peek at the prices, menu highlights and popular dishes from TaiG. Mmm we’re getting hungry already…

Check out the menu(s)

Menu highlights

2496D586-2ACF-41D3-B35A-57ECED744716

Antipasti

L’UOVO VELATO ALLA MANTOVANA

Uovo in camicia su vellutata di zucca alla Mantovana con erba cipollina e cialda di parmigiano

12,00€
LA BATTUTA DI FASSONA

Battuta di Fassona Piemontese con funghi

15,00€
IL MANTECATO DI BACCALA

Baccalà mantecato su chutney ai frutti di bosco

14,00€
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Mains

TAGLIATELLE D’AUTUNNO

Tagliatelle all’uovo con ragù di funghi e castagne

15,00€
RISOTTO TAIG

Risotto con Midollino e Zafferano

18,00€
CALAMARATA BRIACA

Calamarata di Gragnano con sughetto di calamari, pomodoro, vino rosso ed erba cipollina

14,00€
TAGLIATA DI FASSONA AI FUNGHI

Tagliata di Fassona Piemontese con funghi trifolat

20,00€
FILETTO DI MAIALE CARAMELLATO

Filetto di Maiale caramellato con riduzione al vino rosso, cannella e uva

16,00€
L'ORATA

Filetto di Orata su purè di patate allo Zafferano

16,00€
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Desserts

SBRISOLONA prêt-a-porter

Crumble alle mandorle e farina di riso, amarene e crema pasticcera

6,00€
CANNOLO AL TARTUFO

Cialda di cannolo siciliano, Mascarpone, Tartufo e polvere di caffè

7,00€
IL TIRAMISU'

Savoiardi, caffè, Elisir di S. Marzano e crema al Mascarpone

5,00€
Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €4.50 cashback.

Leave a review and earn €1.50 cashback.